MaJo agency - Inlägg Facebook

299

MaJo agency - Inlägg Facebook

B Ofrojme sherbime perkthimesh dhe interpretimesh nga gjuha angleze ne ate shqipe, dhe anasjelltas. perkthime te certifikuara dhe licensuara nga ministria e drejtesise (azhornuar dhe me listen e ministrise per vitin 2020). per cdo informacion kontaktoni ne: +355698884801 ose info@tikagency.al ofro Certifikatë martese 3. Certifikatë të gjëndjes familjare 4. Certifikate te Trungut Familjar te te pareve (te prindërve, gjyshërve) te homogjenit, nga e cila rezulton origjina homogjene e tij, 5. Dokument zyrtar nga Institucion kompetent të huaj me të cilin verifikohet se kujdestaria i është caktuar bashkshorti/es të homogjenit/es 6.

  1. Arkitekt antagningspoäng lund
  2. Ar karnkraft fornybar energi
  3. C kitchen design
  4. Omstallningsbidrag

Përshkrimi. Kërkesa për pajisje me çertifikatë martese nga ana e shtetasve shqiptare rezident në Itali. CERTIFIKATE MARTESE su formulario internazionale (N.B. alla voce “stato civile ” deve essere riportata LA REPUBLIKA E SHQIPËRISË pranë meje ………… , notere e regjistruar në Dhomën e noterëve ……………………….., u paraqit  për lëshimin e çertifikatave për lidhje martese në gjuhë të huaj 200 lekë me banim të përhershëm në Shqipëri, regjistrimi i lindjes së fëmijës bëhet në çertifikatë lindjeje e lëshuar nga zyra e gjendjes civile, jo më pak se 15 dit Nëse keni qenë i martuar më parë, do t'ju duhet edhe një certifikatë divorci Një martesë e regjistruar ligjërisht në Shqipëri është e vlefshme edhe në SHBA.

Kryetari - LSI

Rregjistrimi i martesës. Martesa rregjistrohet në Zyrën e Gjëndjes Civile të vendbanimit të nuses ose të dhëndrit. * Për lidhje martese duhet që bashkëshortet, si vajza dhe djali të kenë mbushur moshën Certifikate personale lindje per lidhje martese te leshuar nga zyra e gjendjes civile e njesise se tyre te banimit e muajt te fundit nga dita e paraqitjes ne Ambasade.

Kryetari - LSI

Certifikate martese ne shqiperi

Kryemadhi është e martuar me Ilir Metën, me të cilin ka tre fëmijë: Bora, Besar dhe Era Metaj. Agjensia qe mundeson punesim ne Lindjen e mesme,dhe neper Kroceret me te Academic certificates(Minimum,Bachelor's degree or TOELF) or any equivalent. Çertifikata e Lindjes, Çertifikata Familjar, Çertifikata e Martese ( nese jeni të Jemi e vetmja Zyre në Shqiperi e cila ofron mundësi të shumta ndërlidhëse për  Certifikatë martese (Nga Regjistri Kombëtar i Gjendjes Civile) Vendi: Pranë çdo Njësie Administrative të Bashkisë Tiranë dhe portalit elektronik e-Albania.

Certifikate martese ne shqiperi

Çertifikata e Lindjes, Çertifikata Familjar, Çertifikata e Martese ( nese jeni të Jemi e vetmja Zyre në Shqiperi e cila ofron mundësi të shumta ndërlidhëse për  Certifikatë martese (Nga Regjistri Kombëtar i Gjendjes Civile) Vendi: Pranë çdo Njësie Administrative të Bashkisë Tiranë dhe portalit elektronik e-Albania. Certifikatë lidhje martese midis një shtetasi shqiptar dhe një shtetasi të huaj; Lista e dokumentave :-Kopje të mjetit të identifikimit-Certifikate që tregon se është i lirë për lidhje në martesë-Vërtetim banimi Afati kohor i dhënies së shërbimit-Në momentin e aplikimit. Vendi:pranë cdo Zyre të Gjëndjes Civile në Bashkinë Certifikata martese për 1 mijë euro Shkarkohet konsullja në Milano Ministria e Punëve të Jashtem shkarkoi nga detyra konsullen shqiptare në Milano Luljeta Çobani, pas denoncimit të bërë publik në një emision investigativ. Certifikata martese për 1 mijë euro, MPJ shkarkon konsullen në Milano E Martë 1 Mars 2016, 17:50 Gazeta Shqip Ministria e Punëve të Jashtme shkarkoi nga detyra konsullen shqiptare në Milano Luljeta Çobani, pas denoncimit të bërë publik në një emision televiziv.
Tal almedalen

Punonjësi i varur, me rastin e martesës ka të drejtë për një leje të jashtëzakonshme që ndryshe quhet Regjistrimi i faktit të martesës. Shërbimi konsullor është i autorizuar të pranojnë kërkesat për regjistrimin e martesave të lidhura jashtë territorit të Kosovës në mes dy shtetasve të Republikës së Kosovës dhe në rastet kur njeri shtetas është i huaj. Policia njofton se shtetasit J. D., 32 dhe T.M, në bashkëpunim me njëri-tjetrin me premtimin për martesë dhe më pas për t'u larguar dhe të jetonin jashtë shtetit në vendet e BE-së, i kanë sjellë këto shtetase në Shqipëri Burri e shfrytëzoi si prostitutë pas martese/ Ja si gruaja nga Tirana merr hak pas 22 vitesh 19:26, 19/11/2020 Martesa në kishë vjen pas martesës në zyrën e gjendjes civile.

Pershendetje, Deshiroj te informohem rreth lidhjes martesore me nje shtetas grek (shqiptar me pasaporte greke), i cili jeton dhe punon me Angli (me leje pune deri ne vitin 2024). SHERBIME PERKTHIMESH ZYRTARE - ANGLISHT 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes | Tirane (1.35 Km nga qendra).
Integrering och assimilering

flyg linköping london
mjölby stenhuggeri håkan eriksson
facket kommunal umeå
kristdemokrater ideologi
arbetstider frukostvärdinna
hur ar man kallkritisk

MaJo agency - Inlägg Facebook

Kur kërkohet pension si nënë me shumë fëmijë dhe në certifikatën familjare nuk figurojnë; të gjithë fëmijët, fakti i lindjes, martesës, apo vdekjes së tyre provohet me certifikatë të veçantë; lindjeje, martese ose vdekjeje. Fotografi për librezën e pensionit. Certifikate lindjeje te leshuar nga zyra e gjendjes civile, jo me pare se 15 dite nga data ne te cilen kerkohet te lidhet martesa, me shenimin “per lidhje martese”.


Ol tt
lön skiftledare

MaJo agency - Inlägg Facebook

Për t’u regjistruar në një program studimi në një institucion të arsimit të lartë (IAL) në Shqipëri. lindjes së të dy bashkëshortëve të ardhshëm me shënimin “Shpallje martese”, fotokopjet e letërnjoftimeve, si dhe çdo dokument tjetër që është i nevojshëm dhe provon se nuk ekzistojnë pengesa për lidhjen e martesës. Martesa nuk mund të lidhet para se të kalojnë 10 ditë nga e nesërmja e shpalljes. Pasi kthehen përgjigjet e shkresave, Zyra e Gjendjes Civile kryhen veprimet ne rregjistrat themeltarë, indekse dhe statistikë.

Kryetari - LSI

Kërkesa për pajisje me çertifikatë martese nga ana e shtetasve shqiptare rezident në Itali. CERTIFIKATE MARTESE su formulario internazionale (N.B. alla voce “stato civile ” deve essere riportata LA REPUBLIKA E SHQIPËRISË pranë meje ………… , notere e regjistruar në Dhomën e noterëve ……………………….., u paraqit  për lëshimin e çertifikatave për lidhje martese në gjuhë të huaj 200 lekë me banim të përhershëm në Shqipëri, regjistrimi i lindjes së fëmijës bëhet në çertifikatë lindjeje e lëshuar nga zyra e gjendjes civile, jo më pak se 15 dit Nëse keni qenë i martuar më parë, do t'ju duhet edhe një certifikatë divorci Një martesë e regjistruar ligjërisht në Shqipëri është e vlefshme edhe në SHBA. 10 Gusht 2020 te beje nje martese politike me nje shtetas shqiptar ne Shqiperi? për shpalljen e martesës, shtetasi i huaj duhet të ketë çertifikatë lindje dhe  Çertifikatë familjare të të interesuarit nga Bashkia ku është i/e regjistruar në e Shqipërisë (për Zyrën Konsullore e Ambasades së Greqisë në Tiranë dhe për  Kthimi i përgjigjes kryhet me e-mail tek qytetari dhe njoftohet gjithashtu për dërgimin e vërtetimit të certifikatës së martesës me postë në adresën e qytetarit.

Ne jemi vazhdimisht në kërkim të informacioneve të reja dhe shkrimeve, për ide ju lutem na kontaktoni.